Over mij

The better place.

Een interieurontwerp studio in Breda opgericht door mij: Kim Wolthof. Al meer dan 10 jaar werk ik als interieurontwerper en creatieve concept designer. Mijn kennis over het leven thuis en op het werk komen terug in mijn werk. Ik onderzoek trends rond de behoeften van mensen en hun gedrag in een ruimtelijke leef of werk omgeving. Interieurs ontwerpen is één ding maar het creëren van een betere plek om te wonen of te werken is een tweede.

Ik richt mij voornamelijk op woon en werk ruimtes maar ook retail design, horeca en conceptontwikkeling zijn mij niet onbekend. Het is mijn passie om een ruimte niet alleen mooier te maken maar juist beter, functioneler en persoonlijker. Form follows function.

Het zit in mijn aard om oplossingen te bedenken. Dit wil ik ook graag voor jou doen zodat ik een plek voor jou kan maken waar jij je thuis voelt!

Handtekening Kim Wolthof

Bekijk mijn projecten

Bed and Breakfast Huize Druivelaar

De wens van de klant op deze droomlocatie was om de B&B nieuw leven in te blazen. Een complete ervaring met rust, sfeer en kleur.
Over dit project

Ensuite slaapkamer

Een slaapkamer met drie functies: slapen, omkleden en baden. Voor deze smalle ruimte ontwierp Kim een slimme, functionele indeling.
Over dit project

Keuken aanbouw

In het jaren ’30 huis waren licht en ruimte belangrijk voor de sfeervolle keuken. Het resultaat: een leefkeuken in een duurzame woning!
Over dit project

Wil jij dat ik voor jou aan de slag ga?

Omdat elk huis, elke ruimte en elke wens anders is vraagt ieder project om maatwerk. Daardoor heeft ook ieder project een prijs op maat.  Ik werk dus niet met vaste prijzen. Wanneer je interesse hebt neem dan contact met mij op en na een intake zal ik een prijs opmaken.

Neem contact op