Over mij

The better place.

is een interieurontwerp studio in Breda. Opgericht door mij, Kim Wolthof. Al meer dan 10 jaar werk ik als interieurontwerper en creatieve concept designer. Mijn kennis over het leven thuis en op het werk komen terug in mijn werk. Ik houd mezelf op de hoogte door onderzoek te blijven doen naar interieur trends maar ook naar de veranderende  behoeften van mensen in een ruimtelijke leef of werk omgeving. Interieurs ontwerpen is één ding maar het creëren van een betere plek om te wonen of te werken is een tweede.

Ik richt mij voornamelijk op woon en werk ruimtes maar ook retail design, horeca en conceptontwikkeling zijn mij niet onbekend. Het is mijn passie om een ruimte niet alleen mooier te maken maar juist beter, functioneler en persoonlijker.

Het zit in mijn aard om oplossingen te bedenken en dit kan ik ook voor jou doen, zodat ik een plek voor jou kan ontwerpen waar jij je thuis voelt!

Handtekening Kim Wolthof

Bekijk mijn projecten

Bed and Breakfast Huize Druivelaar

De wens van de klant op deze droomlocatie was om de B&B nieuw leven in te blazen. Een complete ervaring met rust, sfeer en kleur.
Over dit project

Ensuite slaapkamer

Een slaapkamer met drie functies: slapen, omkleden en baden. Voor deze smalle ruimte ontwierp Kim een slimme, functionele indeling.
Over dit project

Keuken aanbouw

In het jaren ’30 huis waren licht en ruimte belangrijk voor de sfeervolle keuken. Het resultaat: een leefkeuken in een duurzame woning!
Over dit project

Wil jij dat ik voor jou aan de slag ga?

Omdat elk huis, elke ruimte en elke wens anders is, vraagt ieder ontwerp om maatwerk. Daardoor heeft ook ieder project en advies een andere prijs.  Wanneer je interesse hebt kan je via het formulier contact met mij opnemen. Als we met elkaar gesproken hebben en de wensen duidelijk zijn kan ik een offerte maken. Ik hoop je snel te ontmoeten!

Neem contact op