Over mij

The better place. is een interieurontwerp studio in Breda en opgericht door mij: Kim Wolthof. Ik heb meer dan 10 jaar als interieurontwerper en creatieve concept designer gewerkt voor een beroemde woonwinkel. In mijn ontwerpen zie je de kennis over het verbeteren van het leven van mensen thuis en op het werk, die ik daar heb opgedaan, terug.

Na al die tijd heb ik besloten om mijn eigen ontwerp studio op te richten. Interieurs ontwerpen is één ding maar het creëren van een betere plek om te wonen of te werken is een tweede. Het is mijn passie om een ruimte niet alleen mooier te maken maar juist persoonlijker en functioneler.

Ik heb mijn specialiteit ontwikkeld binnen interieurontwerp, retail design en conceptontwikkeling. Als interieurontwerper ligt mijn focus op het maken van persoonlijke, functionele ontwerpen op basis van de wensen en behoeften van mijn klanten. En blijf ik onderzoek doen naar de behoeften en wensen van mensen, hun gedrag in een ruimtelijke omgeving, leefsituaties en leefomstandigheden.

Het zit in mijn aard om oplossingen te creëren die de dingen beter maken. Om een plek te maken waar jij je thuis voelt. Een plek die laat zien wie jij bent.

Handtekening Kim Wolthof

Bekijk mijn projecten

Bed and Breakfast Huize Druivelaar

De wens van de klant op deze droomlocatie was om de B&B nieuw leven in te blazen. Een complete ervaring met rust, sfeer en kleur.
Over dit project

Ensuite slaapkamer

Een slaapkamer met drie functies: slapen, omkleden en baden. Voor deze smalle ruimte ontwierp Kim een slimme, functionele indeling.
Over dit project

Keuken aanbouw

In het jaren ’30 huis waren licht en ruimte belangrijk voor de sfeervolle keuken. Het resultaat: een leefkeuken in een duurzame woning!
Over dit project

Wil jij dat ik voor jou aan de slag ga?

Omdat elk huis, elke ruimte en elke wens anders is vraagt ieder project om maatwerk. Daardoor heeft ook ieder project een prijs op maat.  Ik werk dus niet met vaste prijzen. Wanneer je interesse hebt neem dan contact met mij op en na een intake zal ik een prijs opmaken.

Neem contact op