Project Description

Deze opdracht was op een droomlocatie! De wens van de klant was om de oude B&B een nieuw leven in te blazen en om vooral een complete ervaring te kunnen bieden aan de klant. De kamers moesten niet alleen prettig zijn in de zomer, waarbij het terras in de kas een grote rol speelt, maar in alle seizoenen. Slapen, eten, relaxen en werken zijn functies die nu in beide kamers terugkomen.

Rust, sfeer, kleur en ruimte waren de belangrijkste uitgangspunten. De locatie van het huis speelt een belangrijke rol bij dit ontwerp. De stalen kas en uiteraard de tuin zijn een grote inspiratiebron. Deze elementen spelen een belangrijke rol in de keuze van materiaal, kleur en vorm. De tuin was de grote inspiratiebron als het gaat om de keuze voor de kleuren. De slaapkamer moet rust uitstralen maar de gouden accenten zorgen voor contrast. Ruimte werd gezocht door gebruik te maken van de hoogte en het toevoegen van extra daglicht.

B&B kamer

Bed and Breakfast Huize Druivelaar

Wil jij dat ik voor jou aan de slag ga?

Omdat elk huis, elke ruimte en elke wens anders is vraagt ieder project om maatwerk. Daardoor heeft ook ieder project een prijs op maat.  Ik werk dus niet met vaste prijzen. Wanneer je interesse hebt neem dan contact met mij op en na een intake zal ik een prijs opmaken.

Neem contact op

Bekijk mijn andere projecten