Project Description

Een nieuwe stijlvolle look met veel comfort voor de klanten en voor de medewerkers was de wens van de eigenaresse. De materialen en kleuren vormen samen met de functionele indeling een prachtige nieuwe salon. Waar de functionele indeling van groot belang was omdat dit bijdraagt aan een goed werkproces. Er is voldoende ruimte rondom de stoelen en spiegel over de gehele wand zorgt voor meer ruimtelijkheid. De riante zithoek is een fijne plek geworden waar de klant comfortabel kan wachten.

De keuze voor de materialen en kleuren kwam voort uit de wens om meer rust te creëren.  De combinatie van het lichte eikenhout met de strakke gietvloer en velours meubels geven de ruimte een rustige en stijlvolle uitstraling. De balie, het handdoek en shampoo opbergsysteem en de kast in de etalage zijn door mijzelf ontworpen en op maat gemaakt. 

Kapsalon

Het Kniplokaal

Kapsalon
Kapsalon
Kapsalon
Kapsalon

Wil jij dat ik voor jou aan de slag ga?

Omdat elk huis, elke ruimte en elke wens anders is vraagt ieder project om maatwerk. Daardoor heeft ook ieder project een prijs op maat.  Ik werk dus niet met vaste prijzen. Wanneer je interesse hebt neem dan contact met mij op en na een intake zal ik een prijs opmaken.

Neem contact op

Bekijk mijn andere projecten