Project Description

Met het ontwerp voor de keuken maar ook voor de aanbouw waren ruimte en licht de belangrijkste elementen. De aanbouw moest een ander gevoel krijgen dan het jaren’30 huis omdat het contrast het ontwerp sterker maakt. Met dit project is een erg mooie lichte ruimte gecreëerd, die van onze jaren ’30 woning een bijzondere woning maakt. Doordat de gevlinderde betonvloer doorloopt in de oude woning worden de twee ruimtes een geheel. De keuken is stijlvol zwart in een witte basis. De grote eettafel maakt het een echte leef-keuken. Door de hoogte oogt de ruimte groter. Rust en ruimte is wat de ruimte uitstraalt.

De aanbouw heeft een groen dak wat niet alleen bijdraagt aan een duurzamere woning maar het uitzicht op het dak vanuit de slaapkamers is verbeterd.

Het groene dak is aangelegd door Mattijs van Dalen van Green Revolution.

En het ontwerp is in samenwerking met Ida Kramer van ID-architectuur tot stand gekomen.

Keuken aanbouw

Keuken aanbouw

Keuken aanbouw
Keuken aanbouw
Keuken aanbouw
Keuken aanbouw
Keuken aanbouw

Wil jij dat ik voor jou aan de slag ga?

Omdat elk huis, elke ruimte en elke wens anders is vraagt ieder project om maatwerk. Daardoor heeft ook ieder project een prijs op maat.  Ik werk dus niet met vaste prijzen. Wanneer je interesse hebt neem dan contact met mij op en na een intake zal ik een prijs opmaken.

Neem contact op

Bekijk mijn andere projecten